• Hjem
  • > Superjoker spillguide

Superjoker på nett

De fleste kasinospillere i Norge har et forhold til Super Joker automaten. Dette var en av de mest populære spilleautomatene som var å finne mange steder for noen år tilbake. Du kan nå spille Super Joker gratis på nettet, eller spille for ekte penger – med den samme gode stemningen som før. Super Joker, eller Mega Joker som den ofte heter på nettet, har fargerike bjeller, frukter, og jokere – og ikke minst de samme tre hjulene med fem spillelinjer som før. Spillet har egen Super Joker bonus som kan vinnes i supermeterfeltet. Det er BetSoft som har laget nettversjonen av Super Joker.

Hvordan spille Super Joker

 Start Super Joker ved å velge hvor mange linjer du vil satse på i ett spinn, og hvilke myntinnsats du vil bruke. Her kan du sette alt fra 0.02 til 1.00 Euro som mynt. Hver av de fem linjene kan også ha en eller flere mynter, så det er mange kombinasjoner for innsats. Vil du likesågodt satse maks på en gang er egen ”Max Bet” knapp tilgjengelig også. Når du er klar er det bare å dra igang hjulene med ”Spin”, og Super Joker har såkalt skill-stop funksjon som tillater deg å stoppe hjulene når du vil. Spiller du mye, kan det være en fordel å skru på ”Autoplay” slik at hjulene spinner automatisk med innsatsen du har satt opp. Du vinner ved å få frem tre like symboler på dine aktiverte spillelinjer. Disse er i form av for eksempel tre kirsebær, meloner, eller appelsiner for lavere gevinster – og druer eller bjeller for større gevinst. Faktisk vil de tre bjellene gi deg så mye som 1200 mynter hvis du har satset maksbeløpet på forhånd.

Andre gode symboler du bør se etter er skattekistene og 7-tall. Vinnerkombinasjoner som oppstår samtidig på flere linjer slås sammen. Grafikken og lydene i Super Joker automaten er akkurat slik vi forventer at de skal være – med glade farger og blinkende lys. Bruk ”Collect” knappen til å overføre gevinster til deg selv, men vær oppmerksom på at det kan lønne seg å ha en del gevinster til gode til spilling på supermeter. Det er nemlig i disse tre øverste hjulene du kan få Super Joker bonus. Du kommer deg til supermeter hver eneste gang du vinner noe i hovedfeltet. Din gevinst derfra tas med opp til supermeteret, hvor du kan bestemme om du vil satse alt fra 40 til hele 200 mynter på en gang.

Super Joker Jackpot

Spillet har ingen progressiv jackpot, men har istedet en jackpot (Super Joker bonus) på opptil 2000 mynter. Den største jackpotten vinnes ikke i hovedfeltet, men derimot i supermeter øverst. Gitt at du har satset minst 40 mynter, vil du være kvalifisert til å kunne slå til med Super Joker bonus, da på enten 1000 eller 2000 mynter. Jackpotten kommer dersom tre jokere kommer på rekke. Det er riktignok mulig å få en mindre jackpot på 400 i hovedfeltet hvis de tre jokerne skulle dukke opp der.

Copyright © 2007-2013 megajokers.com