Joker 8000

Joker 8000 er etterfølgeren til den kjente og populære spilleautomaten Jackpot 6000, men har også tatt mye fra Mega Joker. Den nye automaten har flere av de populære funksjonene som dobling av gevinster og premiene kan du ta med deg opp til den øverste linjen med supermetermodus. Joker 8000 har mye større vinnersjanser enn forgjengeren sin, men innsatsen for å spille er også blitt større. Hvis du er heldig og får to eller flere jokere kan du stikke av med en hemmelig gevinst på opp til 8000 euro. Kanskje er dette dagen å spille Joker 8000 på?

Hvordan spille på Joker 8000

Trykk på start for å starte spillet, og hjulene vil snurre rundt. Når du vinner din første gevinst kan du velge mellom tre alternativer: du kan velge å holde gevinsten din, forsøke å doble gevinsten din ved å velge mellom svart eller rødt kort, eller du kan flytte hele gevinsten til den øverste linjen og satse den i supermetermodus. Det er i supermetermodus man gjerne vinner de store gevinstene, det er også her du kan vinne de hemmelige gevinstene. Hvis du får to jokere kan du spille i supermetermodus og kanskje blir det deg som stikker av med toppgevinsten på 8000 euro? Eller 800 i den valutaen du spiller for. På noen steder kan denne automaten også inneholde en progressiv jackpot, og da er det selvfølgelig et must å gå etter denne. Man kan også få en Joker 8000 Bonus som du kan motta hos flere av våre samarbeidspartnere.

For å flytte en gevinst til supermetermodus er alt du trenger å gjøre å trykke på startknappen. I dette spillet er det jokere som gjelder, og det er like morsom hver gang de dukker opp. Med hjelp av jokere kan du skaffe deg en hemmelig gevinst på alt fra 20 euro til 8000 euro. Hvis du er så heldig å få tre jokere på rad i supermetermodus kan du stikke av med alle de hemmelige gevinstene som ofte er høye. På Joker 8000-automaten vil du finne flere av de kjente symbolene som kroner, sitroner, vannmeloner og kirsebær, for ikke å nevne de gevinsttriggende jokerne. Kronene gir deg høyest vinnersjanse, med opp til 100 euro per linje. Deette er en kjendis blant spilleautomatene i Norge!

Programvare

Joker 8000 er produsert av Microgaming, som et konkurrerende tiltak mot Net Netertainments norske spilleautomater som Mega Joker og Jackpot 6000. Joker 8000 er også en spilleautomat med tre hjul og fem gevinstlinjer, og nok så lik de spilleautomatene man tidligere kunne finne i norske butikker og kiosker. Spill Joker 8000, og du får en opplevelse du kan ta med deg. Det kommer garantert til å dukke opp noen minner når du spiller slike slotsmaskiner. Du kan også spille Joker 8000 gratis – noe som kan være lurt hvis du vil teste den ut.

Copyright © 2007-2013 megajokers.com