• Hjem
  • > Jackpot2000

Spilleautomaten Jackpot2000

Spilleautomaten Jackpot 2000 er det mange som hadde et forhold til før disse spillene ble tatt bort i begynnelsen i 2007. Lovendringen om pengespill i Norge gjorde da at mange spill gikk over til nettet – og Jackpot 2000 finnes i dag på nett med det nye navnet Jackpot6000. Men det er flere ting som gjør at denne klassikeren har holdt seg godt i overgangen fra fysisk spillemaskin til nettautomat. Visuelt sett er spillet godt gjengitt fra originalen – så hvis du har spilt originale Jackpot2000 vil du umiddelbart dra kjensel på det meste her. Spillet har fremdeles 3 hjul, 5 linjer, og alle fruktsymbolene som tidligere.

Hvordan spille Jackpot 2000

Som med de fleste lignende slots så vil dine gevinstmuligheter og samlede utbetalinger i Jackpot 2000 kunne påvirkes av din egen innsats. Kjenner du ikke dette spillet fra før av så er det lurt å prøve ut spillets demomodus med lekepenger – slik at du kan spille Jackpot 2000 gratis som en øvelse. For normal spilling bruker du  knappen Bet Lines for å sette opp din innsats. Du velger mellom 0.01 og 1.00 Euro som myntenhet. Deretter kan du aktivere en eller flere av de fem spillelinjene. Husk her at hvis det dukker opp like symboler på en linje som du ikke har aktivert på forhånd – ja da blir det heller ingen utbetaling der. For hver linje kan du sette opptil fire mynter slik at den samlede maksinnsatsen kan bli 20 Euro. ”Spin” setter fart i hjulene, og spillet er så igang. Vent på at de stopper, eller prøv deg på en kontrollert stopp med å trykke Spin en gang til hvis du vil. De vanligste symbolene er sitroner, druer, og kirsebær. Disse gir mindre gevinster enn de med høyere verdi. De bedre symbolene i Jackpot2000 er henholdsvis tre bjeller på rad (60 mynters utbetaling), og tre stjerner på rad (100 mynter). Det som gjør Jackpot 2000 ekstra artig er at det har en innebygget bonusrunde som kalles Heads and Tails, eller myntkast på godt norsk. For hver vinnerrekke du får inn så vinner du ikke bare penger – men får også sjansen til å vinne ekstra på kron og myntkastet i denne ekstra runden. Det du vinner her kan du satse videre med, eller beholde.

Jackpot 2000 Jackpot

Dette er forøvrig også et slots spill som i tillegg til sine tre hovedhjul, også har et sett med tre ekstra hjul øvert kalt Supermeter. Og det er med hjelp av Supermeter at du kan vinne jackpotten i Jackpot 2000 – eller rettere sagt Jackpot 6000. For det var i originalen at den største utbetalingen var på ”bare” 2000 mynter. I nyversjonen på nettet er denne økt til hele 6000 mynter. For å komme deg til Supermeteret så må du få frem to jokersymboler på en aktiv spillelinje i hovedhjulene. Du må også ha satset 20 Euro (maksinnsatsen) da du begynte runden, så ha dette i tankene når du setter opp innsats. Får du deretter tre jokere i supermeteret så vil spillet løse ut en tilfeldig jackpot-utbetaling på opptil 6000 mynter.

Copyright © 2007-2013 megajokers.com