• Hjem
  • > Jackpot 6000

Jackpot 6000

Som et vaskeekte slots spill så har Jackpot 6000 alt det du kan forvente. Tre spillehjul, tradisjonelle fruktsymboler, bjeller, stjerner - fem linjer å satse på, og et supermeter. Dette spillet er altså en ny versjon av den gamle Jackpot 2000 automaten. Hvis du husker den, så vil du lett komme deg inn i Jackpot6000 også. Det er egentlig samme spill – men nå altså spillbart på nettet, og med 6000 mynter som jackpot! Betsoft er utviklerne som har laget denne utgaven. Spill Jackpot6000 gratis først hvis du vil lære deg hvordan det fungerer.

Jackpot 6000

Casino Anmeldelse Karakter Bonus Spill
vera&john VeraJohn 6000kr Besøk Besøk
betsafe Betsafe 3200kr Besøk Besøk
betsson Betsson 3001kr Besøk Besøk

Hvordan spille Jackpot 6000

Med Bet Lines knappen setter du opp hvor mye du vil satse på rundene i Jackpot 6000. Du skrur på eller av de fem linjene, og bestemmer om du vil bruke 0.10 Euro mynter eller 1-Euro mynt i myntenhet. Hvor mye du satser for vil avgjøre dine odds i spillet videre. Max Bet knappen lar deg smelle på med maksimal innsats, så vær forsiktig så du ikke trykker denne ved et uhell. Etter at du har fått igang hjulene i Jackpot 6000 så skal du prøve å få tre like på rad. Dette må skje på de linjene du har aktivert, og du vil ikke få gevinst hvis det skjer utenom linjene. De tidligere nevnte fruktsymbolene består av appelsiner, druer, og meloner for å nevne noe. Viktigere symboler er stjernene og bjellene. Med tre bjeller etter hverandre for eksempel, vil spillet utbetale 60 mynter. Uansett hvilke tre du får på rad, så vil spenningen i spillet øke fordi du tas med videre til spillets supermeter. Her kan du spille kron-og-mynt i Jackpot 6000, med fifty fifty sjanse til å vinne flere smågevinster på rad. Du spiller denne bonusrunden så mange ganger du vil, og overfører det du tjente med Transfer. Du kan deretter satse gevinsten du fikk i hovedfeltet på spinn i supermeteret. Her er gevinstutbetalingene generelt noe høyere enn hva de er i det vanlige spillet, så spill her så ofte du kan.

Jackpot 6000 Jackpot

Vil du prøve å vinne jackpotten må du aller først ha begynt runden med å satse maksimalt. Her kommer den tidligere nevnte Max Bet knappen til nytte! I spillets hovedfelt kan du vinne jackpotten i Jackpot 6000 med tre jokere langs en av de fem linjene. Spillere kan i tillegg vinne jackpotten oppe i supermeteret, og her må også maksimal innsats settes. Maks innsats i supermeter er 60 mynter. Spillet har ikke progressiv jackpot, men istedet en såkalt mystery jackpot. Med dette så får vinneren en tilfeldig utbetaling på minimum 200  mynter – og opp mot toppgevinsten på 6000 mynter. Dette er klart bedre enn originalversjonen (Jackpot 2000) som altså hadde 2000 som høyest mulige utbetaling. Det er altså ikke snakk om noen kjempeutbetalinger her som i noen av de andre progressive jackpot-spillene – men det veies opp ved av at du definitivt kan vinne mye oftere i Jackpot 6000. Ikke rart da kanskje, at mange spillere stadig kommer tilbake til dette spillet, fordi det har en fin blanding av nostalgi, vinnermuligheter, og spenning.

Copyright © 2007-2013 megajokers.com