• Hjem
  • > Crazy Reels

Spilleautomaten Crazy Reels

Denne spillemaskinen ble veldig populær da den først spredde seg landet rundt for en del år tilbake. Den norske spilleautomaten Crazy Reels er i og for seg enkel spilleautomat, men ikke la dette skremme deg fra å gi den en sjanse. De fleste blir nemlig veldig fort hektet på Crazy Reels. Ikke minst fordi den gir godt utslag på premier sammenlignet med lignende automater. Spill Crazy Reels hos Unibet - nettversjonen der de virkelig har gjort en god jobb med å få den til å ligne originalversjonen, også kjent som ”Magic Lines”. Konseptet er enkelt: Sats på å få et visst antall like symboler på rad eller linjer – og snurr i vei. 

Hvordan Spille Crazy Reels

Spillet gir deg valget mellom alt fra en til fem linjer (av fem mulige) å spille på. Symbolene er klassiske druer, jordbær, sitron, og lignende. Har du spilt Crazy Reels før så vil du kjenne igjen utseendet også. Her er det ikke mange kompliserte knapper og regler å sette seg inn i. Bare velg din innsats, antall linjer, og trykk Start! Når det gjelder innsats så har du to valg – enkel eller dobbel. Dobbel innsats anbefales hvis du vil øke dine muligheter hver gang du kjører i gang ny runde. Sjansene dine for å gjenta gevinst på Crazy Reels økes ved at du kan tenne flere lys på skjermen etterhvert som du flytter over gevinst til neste runde, eller repetisjonsspill. Dette gjør du ved å trykke Stopp hver gang du har vunnet en gevinst – for å stoppe de blinkende lysene som peker opp.

Crazy Reelz Jackpot

Automaten har ikke ordinære jackpots. Du har derimot en Crazy Reels bonus som gjør at flere gevinster kan komme på rad. Det beste casinoet for Crazy Reels er som nevnt Unibet, og hos dem kan du legge inn innsats på så mye som Kr. 2000 for hver gang du spinner (motta 100% for opptil 1000 kr hos Unibet). For alle fruktsymbolene gjelder samme regel – får du tre av dem på rad så snakker vi om 20 ganger verdien av din rekkeinnsats! Det er altså ikke vanskelig å forstå hvordan Crazy Reels ble en populær maskin mange steder landet rundt.

Spesielle funksjoner i Crazy Reels

Det som er spesielt med Crazy Reels er som nevnt at du har de fem gevinstlinjene som gjør at du får utbetalt gevinst hvis tre like frukter er på linje diagonalt (ned eller opp) eller horisontalt. Vel å merke hvis du har valgt å legge innsatsen mot fem linjer. Kombiner dette med at du kan stoppe de blinkende pilene i lykkehjulet hver gang de spinner rundt Crazy Reels logoen. Har du spart deg opp flere piler i dette lykkehjulet så øker sjansene for å stoppe dem i feltet hvor gevinsten fordobles. I januar 2011 ble det faktisk avholdt Norgesmesterskap i Crazy Reels hos Unibet. Vinneren klarte å vinne 109,000 kroner som beste profitt, mens 2. Til 5. plassene gikk av med profitt på tilsammen 34,000 kroner.

Copyright © 2007-2013 megajokers.com